2007-05-12

Väntans tider... nästan som julafton!!

Snart sitter jag och njuter.. Carola, undrar vad hon gör idag? Man kan iallafall köpa Speedos med henne på i Finland... hehe!!


I natt vet vi vem o vad som vann, Den utmanande eller den sjönsjungande stilen. Visst finns det mer musik än HBT musik.. men inte e den bra. Schlager ska va nåt som fastnar och inte en ballad eller utslätad eurodisko. England måste man skratta åt .. så e de bara.



UKRAINA med Dancing Lasha Tumbai Den går in i huvet o stannar .. man minns den glittriga bollen (Kulan) som far runt på scenen och njuter av det fulsnygga men också helt gränslöst bra framträdande som levereras av dessa aktörer i denna cirkusring. Christer Björkman lär ogilla denna låt .. men jag tror han kommer att få äta upp det, iallafall kommer han att få höra den många många ggr framöver!!







Till sist en goding från Vitryssland titta o njut, han sjunger inte så bra men snygg o välregiserad är han, och med tiden kommer nog engelskan sitta där den ska också. Han lär sig nog av alla de pojkar han kommer att få prata med i framtiden :)